Zaprasamy do świata pokemonów
//bez sens bez hp i po tyle razy ataki ?!? więc ja pisze dalej
Użyj Konfuzji która bardzo osłabi HootHoota oraz użyj wyłączenia do uniku[wyłaczenie =znikanie ].I użyj Cudownego oka z ukrycia które powinno go powalic.Pozostań dalej w wyłaczeniu
Hoothot unikuj!Potem używaj 2x Usunięcia, gdy będzie powalony użyj Stalowego Dzioba i wystrzel go w powietrze, gdy będzie leciał użyj na niego 2x Akcja!
Alakazam-2% +Zmęczenie
Hoothoot-29 +Ochrona dzięki Usunieciu
Teraz zrobimy coś czego jeszcze nie robiłem...Wyłacz się użyj konfuzji która zniszczy obronę hoothoota i zamroczy go i finalnie utwórz takie cudowne oko aby go pokonać.Zostań w wyłaczeniu i teleportuj się co chwile w inne miejsce żeby następny pokemon cie nie trafił.
A tutaj http://www.youtube.com/watch?v=zDuC95b2Kh8 masz cudowne oko tylko to moje jest oggromne
Ostatnio edytowany przez Denji (2011-01-05 19:12:11)
Pidgeot idź!Na początku użyj 4x Atak Skrzydłami i Szybki Atak robiąc uniki!
H-0
A-0
P-100%
Pidgeot dochodzi do gry.
Świetne Alakazam...Teraz czas po raz kolejny na Flareon'a...//70 hp\\
Flareon zamrocz ptaka akcją.I powal miotaczem płomeni.Gdy wstanie użyj swojej specjalnej "żarowej akcji".Unikaj robiąc tunele.
Pidgeot używaj Widnienia(to rzadka umiejętność pozwala na bycie duchem ), potem gdy będzie atakować użyj 4x Szykiego Ataku i potem znowu Stalowy Dziób i uniki!
P-82%
F-56%
Flareon weż się w graść...Tunel i wyskocz pod Pidgeotem i użyj 2x Akcji.Gdy spadnie na ziemie poparz go [co chwile maleje mu hp o 5 ]Miotaczem płomeni.I wejdz w tunel w który go wciągniesz i użyjesz w Tunelu żaru który powiien mocno wpłynąć na jego zdrowie.Unikaj akrobatycznymi skokami.
[Za dużo ataków =Zabicie swojego własnego Pokemona
F-30%
P-65%
Pidgeot unikaj, potem 2x Widzenie i Szybki Atak!Jeśli zaatakuje to rób uniki i 3x Pneumatyczne dziobanie oraz 2x Akcja!.
//to co ja napisalem w tamtym poscie to prawdziwa taktyka a nie zabicie własnego pokemona poniewaz nie pislaem takie co jak ty 8xto 4xto i 5xto więc pomyśl
Flareon użyj Miotacza płomieni żeby go powalić i gdy będzie leżał użyj tunelu i z tunelu akcja.Zakończ to jeszcze Ognistym ziewem.
Flareon uniknoł ciosów i potem powalił Pidgeot'a na ziemie.I tak oto wygrałeś z liderem sali Violet City.Twoja nagroda to:
-odznaka Zefiru
-Po 2 lvl dla Flareon'a i Alakazam'a oraz Buneary
Falkner podchodzi do Ciebie i mówi:
-Dobra walka obyś tak dalej trzymał-Mówi i odchodzi od Ciebie, a ty zadowolony wychodzi z Gym'u